Ambassadeurs

Michel Hulst
Michel Hulst

Life & Mobility

Vanuit onze organisatie Life & Mobility zijn wij al jaren verbonden aan Care Travel. Een verbinding maken met een organisatie kun je vergelijken met een “huwelijk”, het moet passen. Maar wat past er dan zo goed tussen Care Travel en Life & Mobility? Iets willen betekenen voor een kwetsbare groep mensen binnen onze maatschappij spreekt ook ons aan alsmede onze kernwaarden; passie, balans, vrijheid en respect, herkennen wij volledig binnen Care Travel. Tijdens een gezellige avond, die wij in 2019 mochten organiseren voor alle vrijwilligers van Care Travel, was de betrokkenheid van jullie vrijwilligers duidelijk voelbaar. Onze collega’s die er die avond bij aanwezig waren, hielden er gewoon een “kick” aan over. Bijzonder, dat je dit als organisatie met vrijwilligers voor elkaar krijgt. Daar mogen jullie met recht allemaal trots op zijn. Dus het “huwelijk”, gestart vanuit de gesprekken met Jos, is een stabiele. Op de vraag van Linda en Jos of ik mij wilde aansluiten bij het ambassadeurs team, heb ik volmondig ja gezegd. Ik hoop dat zowel Life & Mobility als ik persoonlijk het e.e.a. kunnen bijdragen aan Care Travel.

Gerard Beijer
Gerard Beijer

Terborgse Wijncentrale

Jan Kaak
Jan Kaak

Eigenaar Kaak Group

"Maatschappelijke betrokkenheid" "Naastenliefde" "Noaberschap" Gevleugelde woorden waar we allemaal de mond vol van hebben. CARE Travel is een prachtig voorbeeld hoe deze woorden op een geweldige manier daadwerkelijk worden omgezet in daden!

Dane Starink
Dane Starink

Schoenmode Jeannette, Gaanderen

Via de Achterhoekse Jonge Ondernemers (A.J.O.) ben ik in contact gekomen met CARE Travel. Ik ben er bijzonder trots op dat ik als jonge ondernemer, ambassadeur mag zijn van zo'n betrokken stichting als CARE Travel. Het gemoedelijke, de vele Achterhoekse vrijwilligers en het feit dat de doelgroep aansluit bij ons bedrijf, zorgen ervoor dat ik mijn uiterste best wil doen!

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory