Ambassadeurs

Gerard Beijer
Gerard Beijer

Terborgse Wijncentrale

Paula Tijdink
Paula Tijdink

Ambassadeur

In augustus 2011 hoorde ik voor het eerst over CARE Travel, was meteen onder de indruk van dit initiatief en het goede werk dat werd/wordt verricht. CARE Travel, wat moet ik daar nu nog van zeggen,.....een prachtige stichting, die mensen die oud, hulpbehoevend of eenzaam zijn doordat vaak vrienden en familie zijn overleden, de gelegenheid geeft toch nog eens van het leven te genieten door uitstapjes te maken en de horizon iets te verbreden. De zorg en liefde waarmee zoveel vrijwilligers hen daarbij begeleiden is prijzenswaardig. Zelf heb ik kunnen genieten van de sfeer en stralende gezichten van mensen die een middagje uit waren. Veel waardering heb ik dan ook voor directie, medewerkers en vrijwilligers en wens hen nog vele succesvolle jaren toe.

Jan Kaak
Jan Kaak

Eigenaar Kaak Group

"Maatschappelijke betrokkenheid" "Naastenliefde" "Noaberschap" Gevleugelde woorden waar we allemaal de mond vol van hebben. CARE Travel is een prachtig voorbeeld hoe deze woorden op een geweldige manier daadwerkelijk worden omgezet in daden!

Henk Wanders
Henk Wanders

Wanders Holding Netterden

CARE Travel draagt zorg voor mensen die onze maatschappij opgebouwd hebben en zich hiervoor enorm hebben ingezet. Ook mensen met een beperkt budget wordt het mogelijk gemaakt aan deze activiteiten deel te nemen. Vandaar dat ik dit mooie initiatief van harte bij u wil aanbevelen. Ik wens CARE Travel met zijn vele vrijwilligers, die zich geheel belangeloos inzetten, alle goeds voor de toekomst.

Dane Starink
Dane Starink

Schoenmode Jeannette, Gaanderen

Via de Achterhoekse Jonge Ondernemers (A.J.O.) ben ik in contact gekomen met CARE Travel. Ik ben er bijzonder trots op dat ik als jonge ondernemer, ambassadeur mag zijn van zo'n betrokken stichting als CARE Travel. Het gemoedelijke, de vele Achterhoekse vrijwilligers en het feit dat de doelgroep aansluit bij ons bedrijf, zorgen ervoor dat ik mijn uiterste best wil doen!

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory