André Rieu op het Vrijthof


17-07-2016
 

 

André Rieu op het Vrijthof

 

Zondag 17 juli is het dan eindelijk zover, we gaan naar Maastricht!

Natuurlijk niet voor een museum of een rondvaart over de Maas, óók leuk, maar naar het concert van André Rieu.

Het concert begint om 9 uur ’s avonds maar aan het begin de middag wordt er al uit de Achterhoek vertrokken om er een gezellige, lange dag van te maken.

Na een koffiestop in Venray komen we aan in Maastricht, waar het al gezellig druk is. We vinden toch nog bij elkaar een mooi plekje op een terras op het Onze Lieve Vrouwenplein waar het goed toeven is onder het genot van een lekker drankje en gezellig kletsen.

Door Care Travel was een tafel gereserveerd op het Vrijthof op een gezellig terras met een prima uitzicht op het podium. Voor het begin van het muziekfeest hebben we daar erg lekker gegeten en konden er ook tijdens het concert blijven zitten.

Prima geregeld dus!!!

En dat je ondanks de aanwezigheid van 13.000 medebezoekers toch nog een bekende of familie uit Varsselder tegenkomt is wel erg toevallig.

Het concert was één groot feest, iedereen heeft genoten van de prachtige kostuums, tientallen dansparen, een groot fanfareorkest en natuurlijk het orkest van André Rieu die er een heel spectaculaire en verrassende muziekavond van hebben gemaakt.

Confetti, lichteffecten en vuurwerk sloten de avond af waarna er weer naar de Achterhoek werd gereden en onderweg door deze of gene een klein tukje werd gedaan.

Het was dan ook al een behoorlijk eind maandag toen we thuis kwamen.

Ik denk dat één van de gasten precies zei wat alle gasten en vrijwilligers dachten:

Zo af en toe moest ik mezelf even knijpen om zeker te weten dat het allemaal echt was op deze geweldige dag.

 

 

 

 

       

 

 

                                                                                          

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory