Heugelijke nieuwtjes!!


14-10-2019
 

Even een paar heugelijke nieuwtjes op deze zonnige maandagmiddag!
 
Rabobank Clubkas Campagne
Zoals jullie weten heeft in september de Rabobank Clubkas Campagne plaatsgevonden, waar jullie voor konden stemmen. Mede door al jullie stemmen heeft dit een bedrag opgeleverd van maar liefst €730,-! Super super bedankt voor jullie stem!
Maar deze prijs was niet het enige: je kon als organisatie ook een creativiteitsprijs winnen als je een leuke manier bedacht om stemmen te werven. Mede dankzij onze boer Willem en boerin Ingrid  hebben we de eerste prijs gewonnen! Dus nog eens €1.000,-! Wow, echt geweldig!!
 
 
 
 
Rotary Aalten-Wisch
De afgelopen 2 jaren heeft de Rotary Aalten-Wisch diverse acties gehouden voor Stichting CARE Travel. Zo organiseerden zij het Film KIEKfestival en hielden wijnproeverijen waarbij de opbrengst voor onze stichting was. Afgelopen zondag hebben zij voor ons een heerlijk ontbijt georganiseerd als afsluiting van deze periode. 
Tijdens dit ontbijt mochten we een cheque in ontvangst nemen met het totale bedrag wat de Rotary heeft opgehaald.
Toen we het bedrag zagen konden we onze ogen niet geloven......maar liefst €12.500,-!!! 
 
We zijn ongelooflijk blij en dankbaar met deze bijdragen. Hier kunnen we ons prachtige werk mee voortzetten, en ook de komende tijd weer veel gasten blij maken met bijzondere uitstapjes. 
 
 
Jos van den Berg (links) van CARE Travel krijgt de cheque uit handen van Antoon van Wezel, voorzitter van de commissie Community Service Rotary van de Rotary Aalten - Wisch. Foto: Miriam Szalata 
 
 
Een goed verzorgd ontbijt in het bedrijfsrestaurant van Lovink Enertech in Terborg 
 

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory