Maatregelen Coronavirus


13-03-2020
 

Zoals u ongetwijfeld in de media vernomen hebt, zijn de richtlijnen omtrent het coronavirus verder aangescherpt tot in ieder geval 6 april 2020.
Daarin wordt onder andere geadviseerd geen kwetsbare zieken en ouderen te bezoeken.
Omdat wij dagelijks te maken hebben met deze doelgroep, hebben we besloten dat alle uitstapjes van onze stichting t/m 6 april 2020 komen te vervallen.
De komende weken zal er wel gewoon bezetting zijn in de ochtend op het Klooster, zodat onze gasten ons (telefonisch) kunnen bereiken.
Hoe het verder gaat lopen weten we niet. We hopen natuurlijk na die tijd weer op te kunnen starten, maar er is ook absoluut een kans dat de periode verlengd zal worden en de bussen voor langere tijd stil komen te staan. We realiseren ons dat dit een hele vervelende situatie is, waar we helaas niets aan kunnen doen.
Maar laten we ons ook de komende periode realiseren dat de impact voor onze gasten nog het grootst is. Niet alleen omdat de uitstapjes niet doorgaan, maar ook omdat bezoek aan hen afgeraden wordt. Zij die al in een isolement zitten of dreigen te komen zullen de impact van deze maatregelen nog extra voelen.
Daarom hopen we van harte dat het tij relatief snel zal keren en we ons mooie werk weer op mogen starten!

 

 

Gisteren 12 maart waren we bij Taverne Edelweiss. Echt fantastisch geregeld, echt oog

voor onze gasten, geweldig eten en sfeer!

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory