Maatregelen Coronavirus


03-04-2020
 

Zoals u ongetwijfeld in de media vernomen hebt, zijn de richtlijnen omtrent het coronavirus verder aangescherpt tot in ieder geval 28 april 2020.

In verband met de nog steeds verdere uitbreiding van het virus hebben we alle uitstapjes die in april stonden gecanceld. 
Ook zullen we voor de maanden mei en juni géén flyer uitbrengen. 
Allereerst zullen de huidige maatregelen nog langere tijd duren. En mochten we in het gunstigste scenario in juni weer wat mogen doen, dan zullen we weer heel langzaam op moeten starten. Niet alleen zullen de locaties waar we dan naartoe kunnen, beperkt zijn. Maar ook onze gasten zullen weer voorzichtig willen opstarten, en allereerst dolblij zijn om met bijv. familie te kunnen zijn. 


De komende weken zal er geen bezetting zijn in de ochtend op het Klooster. 

Verder: het communicatieteam gaat elke dag bellen met gasten van ons. Elke dag worden de mensen gebeld die mee zouden gaan met een uitstapje. We vragen hoe het gaat, ze kunnen hun ei even kwijt, we bieden een luisterend oor. en mocht het nodig zijn, dan kunnen we ze doorverwijzen voor hulp naar Sociaal Werk Oude IJsselstreek. 
Op deze manier kunnen we er toch een klein beetje voor onze gasten zijn.


Hoe het verder gaat lopen weten we niet. We hopen natuurlijk na die tijd weer op te kunnen starten, maar er is ook absoluut een kans dat de periode verlengd zal worden en de bussen voor langere tijd stil komen te staan. We realiseren ons dat dit een hele vervelende situatie is, waar we helaas niets aan kunnen doen.
Maar laten we ons ook de komende periode realiseren dat de impact voor onze gasten nog het grootst is. Niet alleen omdat de uitstapjes niet doorgaan, maar ook omdat bezoek aan hen afgeraden wordt. Zij die al in een isolement zitten of dreigen te komen zullen de impact van deze maatregelen nog extra voelen.
Daarom hopen we van harte dat het tij relatief snel zal keren en we ons mooie werk weer op mogen starten!

 

 

Gisteren 12 maart waren we bij Taverne Edelweiss. Echt fantastisch geregeld, echt oog

voor onze gasten, geweldig eten en sfeer!

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory