Actie Schoenmode Jeannette voor CARE Travel


19-05-2020
 

 
 
Zijn jullie, ondanks dat het momenteel een bijzondere periode is, ook zo blij met het mooie weer? Ikke wel!
Maar ja, dat brengt natuurlijk ook weer een dilemma met zich mee. Want nu de temperaturen omhoog gaan, wat trek je dan aan?
Paar pondjes erbij of eraf...en ja, dan blijkt dat ene shirt toch ineens te klein. Of in het gunstige geval, te groot...
 
Onze ambassadeur Dane Starink (Schoenmode Jeannette) heeft voor ons de oplossing, en daarbij een prachtige actie in het leven geroepen!
Vanaf nu zijn er bij hem originele Achterhoek polo shirts te koop. Van elk verkochte polo gaat tien euro naar stichting CARE Travel! 
 
Wil jij ook samen met ons de Achterhoekse trots uitdragen met dit mooie shirt, en daarbij onze stichting steunen? Bestel dan als volgt: 
 
-  Rechtstreeks via Dane
Stuur een Whatsapp berichtje naar 06-18274446 of stuur een mail naar info@schoenmodejeannette.nl. Geef hierin je keuze en maat aan (maten lopen van S-XXXL)
Wil je graag eerst passen? Dit kan in de winkel bij Schoenmode Jeannette, Hoofdstraat 41 in Gaanderen. 
 
- Online
Via deze link is het mogelijk om de polo online te bestellen. Er komen dan wel verzendkosten bij, maar het is ook mogelijk om de polo online te bestellen en via Ideal te betalen en op te halen in de winkel (kan aangegeven worden bij de bestelling).
 
Deze speciale actie loopt tot eind mei. Bestellingen worden allemaal opgenomen en in één keer uitgeleverd. Dit gebeurt ook eind mei en jullie ontvangen bericht wanneer jullie de bestelling in Gaanderen op kunnen halen. 
 
En wil je ons meehelpen? Deel dan deze actie in je netwerk. Vertel het aan je vrienden, familie, buren, via Facebook, mail of gewoon mondeling. Samen zijn we stichting CARE Travel en samen kunnen we hier een succes van maken! 
 
 
 
 
 
 
 

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory