500 euro voor CARE Travel


28-06-2020
 

Gaanderen - Tot aan Vaderdag zijn er de afgelopen weken door Schoenmode Jeannette uit Gaanderen originele Achterhoek polo’s verkocht. Per shirt werd 10 euro aan stichting CARE Travel gedoneerd. Dit heeft liefst 500 euro opgebracht.

Een prachtige opbrengst voor de stichting, die door de coronacrisis een extra steuntje in de rug goed kan gebruiken.

Dane Starink van Schoenmode Jeannette: “Als ambassadeur zie ik van dichtbij hoe zwaar ze worden geraakt. Waar normaal gesproken bijna dagelijks gasten met één van de rolstoelbussen van CARE Travel op pad gingen, staan deze bussen nu al meer dan 3 maanden stil en zijn alle uitstapjes geannuleerd. Dit is heftig voor de gasten en voor de stichting zelf.”

Nienke Sloetjes van CARE Travel: “Dank aan Dane en alle kopers van het shirt. Het is een lastige tijd. Onze gasten missen de gezelligheid van de uitstapjes en activiteiten enorm. En wij trouwens ook. Natuurlijk denken we na over hoe weer op te starten, maar we moeten voorlopig nog even geduld hebben. Deze poloactie is dan ook een geweldig mooie opsteker.”

 

Nienke Sloetjes ontvangt voor stichting CARE Travel uit handen van Dane Starink een cheque ter waarde van € 500,- (Foto: CARE Travel)

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory