Het mik mej niet uut waor ik hen gao. Ak maor met mag.


31-08-2020
 

Na maanden stil te hebben gestaan door de maatregelen rond het coronavirus, zijn de activiteiten van stichting CARE Travel weer opgestart. Heel voorzichtig en volgens de landelijke richtlijnen van het RIVM en veilig zorgvervoer.

 

Een ‘normaal’ programma zit er helaas voorlopig nog niet in, maar een van de gasten zei het treffend: “Het mik mej niet uut waor ik hen gao. A’k maor met mag”.

 

Er wordt nu voor twee gasten per keer een rondrit door de Achterhoekse dreven aangeboden, afgesloten met koffie en wat lekkers op een mooie locatie, waarna zij weer naar huis worden gebracht. De gasten zijn maar wat blij er weer even uit te zijn en genieten met volle teugen van de persoonlijke aandacht. Iedereen heeft de gezelligheid van de uitstapjes enorm gemist.

 

Vincent Nieuwenhuis van CARE Travel: “Deze uitstapjes zijn natuurlijk bij lange na niet kostendekkend maar dankzij onze trouwe sponsoren, incidentele giften, het Glazenhuis, Keerkring Varsseveld en een mooie donatie van Rabobank Graafschap, kunnen wij deze keuze maken. Het is een financieel pittige tijd voor de stichting maar de betrokkenheid is groot en samen komen we hier wel doorheen. Het belangrijkste is nu dat we met onze vrijwilligers weer wat kunnen organiseren voor onze gasten. Zij zitten al zo lang thuis. Hun glimlach is voor ons goud waard.

 

Oude IJsselstreek Vizier

 

 

De rolstoelbussen van CARE Travel rijden weer. (Foto: CARE Travel)

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory