10 jaar CARE Travel


26-03-2021
 

Het is april 2011. Met de speciale CARE Travel rolstoelbus van taxibedrijf Mekers Gendringen en met beperkte middelen maar met een hart vol liefde wordt een eerste uitstapje van CARE Travel gerealiseerd. Een aantal gasten geniet intens van een thuiswedstrijd van de Graafschap. Voor menigeen van ons een doodnormale zaak in het leven. Maar voor deze bijzondere mensen, die wat extra zorg nodig hebben en in een isolement dreigen te raken, een hoogtepunt van het jaar: “Hoera,  we gaan uit!” en bij terugkomst: “Ku’j mien veur volgend joar een seizoenkaart regelen?!”

 

Inmiddels, 10 jaar later, staat de organisatie als een huis. Met drie aangepaste rolstoelbussen en meer dan 100 vrijwilligers is CARE Travel niet meer weg te denken uit de regio.

 

Om dit bijzondere jubileum te vieren hebben tientallen enthousiaste vrijwilligers afgelopen week bij de vaste gasten een fleurig plantje bezorgd met als thema: ‘’CARE Travel löp al 10 joar as bas!’. Met dank aan Sociaal Werk Oude IJsselstreek en Plantencentrum Louis Venhorst. En natuurlijk hopen gasten én vrijwilligers allemaal snel weer op pad te kunnen om mooie uitstapjes te maken. Als de coronamaatregelen het toelaten vieren we dit jubileum op een later moment.

 

   

 

 

 

 

 

Op naar de volgende 10 jaar!

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory