In memoriam Wilma Blumer


19-02-2022
 

 

“Ik weet niet wie er nog meer geniet van al de uitstapjes en activiteiten, de vrijwilliger of de gast. Zolang er nog steeds mensen zijn die zich belangeloos inzetten voor elkaar, zal het aantal vrijwilligers niet afnemen. Ik voorzie echt een gouden toekomst voor CARE Travel.”

Wilma, het is de laatste passage uit het interview met jou, terug te vinden in ons onlangs uitgegeven jubileumboek.

 

“Een gouden toekomst.” Wat zou het mooi geweest zijn als we dit traject ook samen met jou in hadden kunnen gaan. Uit het interview is op te maken wie jij was, wat jou bezig hield en hoe jij in het leven stond; positief, altijd klaar staan voor een ander, vol humor en altijd wel een praatje met een gulle lach.

We zijn geschrokken van de snelle manier waarop jouw ziekteproces verlopen is. Jammer dat we hierdoor niet meer de gelegenheid hebben gehad om jou persoonlijk te bedanken voor die geweldige inzet voor jouw stichting CARE Travel waar jìj zo’n enorm warm hart voor had.

 

Wilma, namens alle medewerkers van onze stichting, bij deze alsnog; heel veel dank voor jouw enorme betrokkenheid en het vele goede werk wat je voor zoveel mensen belangeloos hebt willen doen.

 

Louis, Niek en Marloes, Koen en Hanny, Marloes wensen wij heel veel sterkte toe om dit enorme verlies te kunnen dragen, evenals de kleinkinderen; Emma, Sam en Tess die verder moeten zonder zo’n prachtige oma.

 

Wilma, ook wij gaan jou zeker missen, dat doen we nu al.

 

 

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory