Wensrit familie Geessink


07-03-2015
 

Graag willen wij reageren op onze wensrit van zaterdag 07-03-2015.

 

Normaliter hebben wijzelf, Benno en Hermijntje Geessink, een aangepaste bus,maar deze was op dat moment in de garage. We zouden de bus vrijdagavond de 6e maart terug krijgen, maar er werd een diesellek geconstateerd wat betekende dat we er absoluut niet in mochten rijden.

 

Daar zit je dan, zonder vervoer.

 

Onze dochter Sifra ging optreden in Winterswijk, waar wij als ouders natuurlijk heel graag bij wilden zijn. Zij ging voor het eerst een eigen nummer zingen bij de voorstelling van Kruisselbrink Kollektief, waar geweldige muzikanten haar zouden begeleiden. Op het moment dat ik hoorde dat we geen vervoer zouden hebben heb ik overal gezocht naar een aangepaste bus.

 

Care Travel gaf ons echter weer de hoop om te kunnen gaan. Hans was onze chauffeur en Antoinette begeleidster. Nu hebben wij niet perse een begeleidster nodig,maar toch! Fijn was het!

 

Mijn man Benno in de rolstoel en ik ernaast. Hans is een Top-chauffeur  en Antoinette lekker gezellig! Hans bracht ons van Doetinchem naar Winterswijk en weer terug. We konden heerlijk genieten van de voorstelling.

 

We kenden Care Travel niet, maar hadden ooit van Stichting Sam gehoord dat ´t bestond, dus dat kwam voor ons zooo perfect uit. Zorgeloos genieten!!!!!

Dankjewel Care Travel, ook namens onze dochter Sifra! Zij was dolgelukkig dat wij er bij konden zijn. Weer een dag met een gouden randje!

 

Groetjes Benno en Hermijntje

 

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory