Bosbessen plukken met een extraatje


25-07-2015
 

 

 

Bosbessen plukken met een extraatje.

 

Rond juli en augustus is het weer de tijd voor het plukken van bosbessen dus wordt  door de mensen van de planning van Care Travel flink hun best gedaan om een middagje bosbessen plukken te organiseren.

Het was dus, zoals we gewend zijn, weer een geslaagde middag bij Te Pas in Heelweg waar er na een uitleg over het wel en wee op een bosbessenkwekerij zelf geplukt mocht worden.

Ook een bezoek aan de landwinkel mocht niet ontbreken, er werd door de gasten van Care Travel flink ingekocht, zodat later thuis ook nog van het fruit kan worden genoten.

En daarna weer in de bus voor de terugreis.

Wat de vrijwilligster en de chauffeur niet hadden verteld was dat er in Megchelen nog een extraatje te wachten stond. Nadat ergens in het buitengebied was gestopt werden de nog in de bus aanwezige gasten uitgenodigd om bij het daar staande huis in de tuin een pauze in te lassen.

De bewoner was zo vriendelijk om een paar kussens voor de tuinstoelen aan te bieden en ook de limonade werd niet vergeten.

Het bleek echter géén uit de hand gelopen initiatief van de planners van Care Travel, maar de oorzaak bleek een lekke band van de bus te zijn.

De gasten vonden het echter geen probleem en vonden het zelfs wel leuk, misschien ook wel een beetje spannend.

Planners, chauffeurs en vrijwilligers van Care Travel hartelijk dank voor de gezellige middag. Ik heb zo het idee dat zo’n extraatje als dit niet meer zo vaak ingepland zal worden.

 

                           

 

Copyrights © 2015: CARE Travel - Website ontwikkeling door The Social Factory