(ma - vr 09.00 - 12.00 uur)
0315 - 72 40 00
(buiten kantooruren)
0315 - 68 64 78

Dankbrief afscheid Jos van den Berg

  • Varsselder, 21 juni 2023

Beste CARE Travel medewerkers, ambassadeurs, sponsoren, familie, vrienden en genodigden,Het is vrijdag 16 juni als we terugkomen van een 14-daagse vakantie, die begon met een totaal verrassende “afscheid” bijeenkomst in ’t Dorpshuus van Varsselder. Alles werd uit de kast gehaald om mij daar de laatste dagen uit de buurt te houden. Dit omdat daar de voorbereidingen in volle gang waren. Een enorme klus voor Antoinette om goed in de gaten te houden waar ik mij allemaal mee bezig hield. En voor mij is nu duidelijk waarom ik met de meest vreemde klusjes opgezadeld werd.
Wat is het een fantastische bijeenkomst geworden en wat een enorme klus is het geweest om er zo iets bijzonders van te maken. Bijzonder leuk om naast alle vrijwilligers ook de mensen te treffen die deel hebben uitgemaakt van onze stichting en die een bijdrage hebben geleverd aan het succes van CARE Travel. Daarnaast de aanwezigheid van familie, vrienden, het projectkoor, de vrijwilligers van ’t Dorpshuus, tot en met de onderhoudsgroep van het kerkhof, die deze gelegenheid handig aangrepen om mij in te palmen middels het aanbieden van een eigen schoffel. En wat is dan de erkenning van de gemeente Oude-IJsselstreek, vertegenwoordigd door wethouder Janine Kock, een mooie opsteker!
Het is een prachtige middag geworden waar we samen mooi op terug kunnen kijken. Met dank aan Henk Janssen die, zowel van de overdracht voor onze gasten alsook van deze middag, alles op film heeft gezet.
Wat mij betreft, het is mooi geweest. SAMEN hebben we bereikt waar we nu staan! Openheid en transparantie hebben hierin altijd voorop gestaan. In Silvia hebben we de juiste persoon gevonden om het stokje over te nemen. Na een jaar meedraaien heeft ook Silvia het CARE Travel virus te
pakken en weet ze waar ze voor staat. In nauwe samenwerking met een prima stuurgroep en communicatieteam en de geweldige inzet van onze vrijwilligers zal de kwaliteit van onze mooie stichting behouden blijven. Zelf zal ik nog betrokken blijven bij het bus gebeuren en het speciaal
vervoer.
Tot slot wil ik iedereen bedanken die, wanneer en op welke manier dan ook, bijgedragen heeft aan het tot stand komen en het in stand houden van stichting CARE Travel. Dank voor de mooie, bijzondere middag op zaterdag 3 juni 2023, de leuke attenties, presentjes en de vele reacties. Maar bovenal jullie aanwezigheid. Antoinette en ik hebben dat bijzonder gewaardeerd.
Silvia, bij deze wil ik je heel veel succes toewensen. Ik hoop dat je er net zoveel voldoening uit mag halen als dat ik dat gedaan heb!

Vriendelijke groet,
Jos